Wednesday, December 22, 2004

Julestemmning i India

Dere driver vel alle samen aa forbereder der til julefeiring og god mat. Christine er litt misunnelig paa maten dere skal spise (OK, jeg tenker litt paa det jeg ogsaa). Det blir ikke akkurat julestemmning her i landet, men vi har tenkt aa gjore litt ekstra utav kvelden med aa ta inn paa et fint hotell, og spise en god middag.

Vi befinner oss i skrivende stund i Jodhpur (Den blaa byen), og skal i morgentidlig videre med buss til Udiapur. Vi blir der over jul for vi beveger paa oss igjen. Ser veldig frem til aa bevege oss sydover aa faa litt sol paa kroppen.

Det viste seg at der er flere enn oss som vil til Udiapur til julehelgen, saa det ble ikke saa lett aa faa hotell. Ble tilbudt en suite paa Oberoi til 1950 USD, men siden vi har tenkt aa reise litt til, saa maatte vi dessverre hoflig avslaa det tilbudet. Vi skal bo paa Grand Laxmi Vilas Palace Hotel (http://www.udaipur-hotel.com/udaipur_hotels/laxmi.htm#Accommodation).

Etter vi hadde kost oss masse inne i Jaisalmer, fandt vi ut av vi ville chille et par dager ved basseng. Tok derfor en autorickshaw ut til tre hoteller som laa fem minutt fra byen. Etter aa sjekke alle tre, fikk vi rom paa www.hotelrangmahal.com for kun 1500 rupee (ca 200 kr). Han begynnte paa 3000, saa vi folte vi gjorde et kupp. Hotellet var flott, men det var lite mennesker. Dro videre til Jodhpur med natt-toget natt til tirsdag. Kom frem grytidlig (05.15) saa vi ventet til det ble lyst for vi fant oss et hotell inne i gamlebyen.

Etter aa ha sovet litt ble det sightseeing paa fortet som ligger paa en hoyde midt i byen. Det var veldig flott, og de hadde innfort automatisk guide paa horetelefoner (forste gang saa langt i India for oss) saa vi laerte mye om bakgrunn og historie.

Har blitt mye fort og moumenter, saa vi ser veldig frem til aa komme sydover til Mumbai aa treffe Kristina, for deretter aa dra nedover til strender og sol. Skulle gjerne sendt med bilder, men har ikke hellt faatt tid til aa brenne bildene paa cd enda.

Haaper alle har en superfin julaften, og tar en stor skaal for oss.

GOD JUL FRA OSS

0 Comments:

Post a Comment

<< Home